Kontaktuppgifter

Nybrogatan 26, 114 39 Stockholm

Det är alltid en bra idé att göra efterforskningar när du ska anlita en elektriker. Att hitta en trygg och professionell elektriker är viktigt. Kontrollera därför företaget noggrant innan du ingår ett avtal. Att företaget har F-skattsedel, goda omdömen och erfarenhet är några bra kvalifikationer för en bra elektriker.

Om du planerar att anlita en elektriker för någon form av elinstallation är det viktigt att du gör ett bra val. För att hitta en bra elektriker finns det ett antal saker som är bra att tänka på. Utbudet av elektriker är stort och bland dessa finns det flera oseriösa aktörer. Det är viktigt att veta att du som är innehavaren av den fastighet där elektrikerjobbet ska utföras är ansvarig för att elektrikern har tillräckligt bra kunskaper. Det är en fördel om elektrikern du anlitar har erfarenhet, det finns bland annat erfarna elektriker i Stockholm som är ett tryggt val.

Hitta en trygg elektriker

När du anlitar en elektriker i Stockholm är det viktigt att du kollar upp att företaget är registrerat och auktoriserat via Elsäkerhetsverket. På det sättet kan du snabbt sålla bort oseriösa aktörer. Det är även en bra idé att kolla upp om företaget du funderar på att anlita har rätt verksamhetstid för den eltjänst som du beställer. Det finns många elferöretag som är trygga och som kan göra ett riktigt bra jobb, det gäller bara att hitta dem. Att elektrikern tar säkerheten på allvar och värnar om dig som kund är också viktigt.

Läs omdömen och recensioner

Att företaget har F-skattsedel är också viktigt. Om du vill använda ROT-avdraget för elektrikertjänsterna är det ett måste att företaget har F-skattsedel som innebär att företaget ansvarar för att betala in skatt på utfört arbete. Att kolla upp om företaget har fått några omdömen och recensioner är en bra idé. Då kan du snabbt få en fingervisning om hur bra företaget ifråga är. Det är oftast ett gott tecken om företaget har fått goda recensioner av tidigare kunder. Dåliga omdömen är en varningsklocka. Du kan även be företaget om referenser.

Skriftligt avtal

När du har hittat en bra elektriker är nästa steg att be om en offert. Se till att allt arbete som ska göras finns nedskrivet. Det ska vara tydligt vad som ska göras och vad arbetet kommer att kosta. Det är även bra att det framgår inom vilken tidsram arbetet ska utföras.

Share:

author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *